Pokud hledáte univerzální a snadno použitelnou látku pro vaření, mušelín je skvělou volbou:
Cedění a lisování
Ideální pro cedění a lisování potravin. Díky své jemné struktuře umožňuje, aby tekutina procházela, ale zadržuje pevné částice. Je tedy skvělou volbou pro přípravu domácích tvarohů, sýrů, cottagge nebo džusů.
Přikrytí potravin
Mušelínovou látku můžete také použít k přikrytí potravin při vaření nebo pečení. Pomáhá udržet potraviny vlhké a zachovává jejich chuť.
Sušení bylinek
Vhodná i pro sušení bylinek. Bylinky jemně rozložte na látku a nechte je sušit na vzduchu.
Vaření v páře
Látku můžete použít také pro vaření v páře. Položte ji na pánev nebo hrnec a na ni vložte potraviny, které chcete uvařit v páře.
- rozměry 50 x 50 cm
- lze prát v pračce
- pro opakované použití
Recept na domácí lučinu:
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.